- Berichten
- 17
Mijn 2e post op dit forum na de berichten van DanBras gelezen te hebben. Ik ga een aantal zaken voor de eerste keer uitproberen:
Ter voorbereiding dit forum gelezen, ook Amazingsribs.com mbt Bark en de Zone. Ter aanvulling nog de bijbel gelezen van Harold McGee "Over eten en koken, Wetenschap & Cultuur in de keuken"
Ik heb eerst een Injectie marinade gemaakt (recept op BBQ Genootschap), alles keurig netjes gewogen.

Gisteren had ik de Procureur al ontdooid. Nu even injecteren met de marinade.

Ik ben er nog over uit of ik eerst de standaard Pulled Pork methode gebruik (zonder inpakken met Aluminium). Ik wil beide opties kunnen vergelijken vanwege nieuwsgierigheid.
Ik houd jullie op de hoogte, tips zijn uiteraard altijd welkom. Nog even uitzoeken om mijn roadtrip te vergezellen van foto's.
- Pulled Pork maken op basis van het recept van NosKos en goede tips van DanBras.
Het wordt ook de eerste keer dat ik mijn DigiQ DX2 ga uitproberen, na hem te laten hebben opgehaald in de US.
Injectiespuit GrillprPro
Ter voorbereiding dit forum gelezen, ook Amazingsribs.com mbt Bark en de Zone. Ter aanvulling nog de bijbel gelezen van Harold McGee "Over eten en koken, Wetenschap & Cultuur in de keuken"
Ik heb eerst een Injectie marinade gemaakt (recept op BBQ Genootschap), alles keurig netjes gewogen.

Gisteren had ik de Procureur al ontdooid. Nu even injecteren met de marinade.

Ik ben er nog over uit of ik eerst de standaard Pulled Pork methode gebruik (zonder inpakken met Aluminium). Ik wil beide opties kunnen vergelijken vanwege nieuwsgierigheid.
Ik houd jullie op de hoogte, tips zijn uiteraard altijd welkom. Nog even uitzoeken om mijn roadtrip te vergezellen van foto's.