BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer PP

 

domp

Vuurmaker
Berichten
79
Toch maar is wat foto's posten van de eerste keer dat ik PP maakte. Dit was de tweede run op de UDS en het viel in het geheel niet tegen om hem onder controle te houden maar alles bij elkaar genomen moet er nog een hoop geleerd worden hier. Voor het recept is de wedstrijd methode van Noskos aangehouden.
[br]
IMG_6315_zpsqukrzyzy.jpg

[br]
IMG_6317_zpsytjmpgze.jpg

[br]
IMG_6320_zpsgwexgej4.jpg

[br]
IMG_6442_zpspnuph4m0.jpg

[br]
IMG_6443_zpsopi77nid.jpg

[br]
IMG_6445_zpsaccu9au7.jpg



Bedankt voor het kijken 
 
Mooi stukje vlees, flink in de rub gezet, donkere bark........Lust ik  :D
 
Ziet er lekker uit,hoe smaakte het?
 
Goede bark, dat ziet er erg smakelijk uit!
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Ik heb net gegeten en bij het zien van deze PP gelijk weer trek :D
Deze ga ik van het weekend ook proberen denk ik. Er ligt een mooi stuk in de vriezer ;)
 
Gefeliciteerd met je sticker, mooie donkere bark! Ziet er smakelijk uit...


Gr. Mike
 
Terug
Bovenaan Onderaan