t.klomberg
Sprokkelaar
- Berichten
- 38
Vandaag voor het eerst Pork belly burnt ends gemaakt volgens recept van Dennis.
Pellet grill vooverwarmen op 126°
1,4 kg buikspek in blokjes gesneden.
Daarna in de rub van Traeger: Garlic/chili pepper
En daarna lekker 2h45 op de bbq.
Lekker met bruine suiker, boter en honing afgedekt nog 2h op de bbq en daarna in de Traeger apricot bbq saus gewenteld en nogmaals
30 min onafgedekt op de Q.
En dit is dan het eindresultaat. Ik vind ze goed gelukt, en het smaakte heerlijk.
Heerlijk met eigengemaakte witlofsalade.
Pellet grill vooverwarmen op 126°
1,4 kg buikspek in blokjes gesneden.
Daarna in de rub van Traeger: Garlic/chili pepper
En daarna lekker 2h45 op de bbq.
Lekker met bruine suiker, boter en honing afgedekt nog 2h op de bbq en daarna in de Traeger apricot bbq saus gewenteld en nogmaals
30 min onafgedekt op de Q.
En dit is dan het eindresultaat. Ik vind ze goed gelukt, en het smaakte heerlijk.
Heerlijk met eigengemaakte witlofsalade.