- Berichten
- 213
Eindelijk weer eens een update plaatsen.
Gisteren voor het eerst picanha gemaakt.
Het ingesneden en wat peper en zout toe gevoegd.
een mooi stukje vlees moet ik zeggen
Nog een sparerib voor de kinderen
Indirect laten garen tot 49 graden
De Q op direct opstoken en beginnen met affakkelen
Mooie vlammetjes
Aansnijden en vlug alvast proeven natuurlijk.
Pitmaster privilege toch
Wat een lekker stukje vlees zeg.
Een heerlijk zacht en smaakvol.
Voor herhaling vatbaar kreeg ik te horen
Gisteren voor het eerst picanha gemaakt.
Het ingesneden en wat peper en zout toe gevoegd.
een mooi stukje vlees moet ik zeggen
Nog een sparerib voor de kinderen
Indirect laten garen tot 49 graden
De Q op direct opstoken en beginnen met affakkelen
Mooie vlammetjes
Aansnijden en vlug alvast proeven natuurlijk.
Pitmaster privilege toch
Wat een lekker stukje vlees zeg.
Een heerlijk zacht en smaakvol.
Voor herhaling vatbaar kreeg ik te horen