KamadoDre
Vuurmaker
- Berichten
- 58
Vorige zondag vrienden op bezoek. Toevallig nog twee cote de boeufjes over
(Met oud en nieuw een ribstuk gekocht bij de sligro de andere drie ribben op het spit geroosterd.... Geen foto's van door kinderlijke enthousiasme en bier enzo)
Bij de sligro waren ze zo vriendelijk om deze twee jongens er voor me af te snijden, en te vacu?meren.
Ik heb ze zonder kruiden (ook geen peper en zout) maar met een stukje van hun eigen vet. toch wel een uur op 110 graden gegaard naar 48C.
Daarna temp omhoog gegooid van Q naar 250C en afgegrild.
Geteanceerd en peper en zout er naast gezet.
Gelukkig waren de stukken vlees 1,5 kg de stuk dus geen bij of voor gerecht... Met ze drie?n is 3 kg best veel zeg!
Ik kan alleen maar zeggen dat het verrukkelijk was!
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
(Met oud en nieuw een ribstuk gekocht bij de sligro de andere drie ribben op het spit geroosterd.... Geen foto's van door kinderlijke enthousiasme en bier enzo)
Bij de sligro waren ze zo vriendelijk om deze twee jongens er voor me af te snijden, en te vacu?meren.
Ik heb ze zonder kruiden (ook geen peper en zout) maar met een stukje van hun eigen vet. toch wel een uur op 110 graden gegaard naar 48C.
Daarna temp omhoog gegooid van Q naar 250C en afgegrild.
Geteanceerd en peper en zout er naast gezet.
Gelukkig waren de stukken vlees 1,5 kg de stuk dus geen bij of voor gerecht... Met ze drie?n is 3 kg best veel zeg!
Ik kan alleen maar zeggen dat het verrukkelijk was!






Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk