- Berichten
- 62
Tja, dan wil ik het stickertje voor de brisket ook wel graag hebben.
Vorig jaar met mijn buurman eens zitten kletsen over wat nog echt op de BBQ een keer moest. Brisket! Wel, prima plan. Wel rekening houdend met het feit dat mijn buurman chefkok is, wel goed inlezen/voorbereiden.
Vlees besteld bij mijn lokale slager, helaas waren ze het vergeten uit te snijden. Toen ik uitlegde wat ik graag wou hebben, kwam hij met het volgende stuk aan;
Rekenen we goed
Op z'n Texaans alleen maar zout en peper erop:
Op de Barbecook, +/- 110 graden:
Natuurlijk moet er ook Baked Beans bij geserveerd worden:
Uiteindelijk ingepakt, en na een run van zo'n 10u was het tijd om te eten:
Smaakte prima, had wat sappiger gemogen wellicht. Denk dat ik het niet lang genoeg heb laten rusten. Maar goed, wanneer je al een paar uur gezellig in de tuin zit, met een zelfgebrouwen biertje, heb je gewoon te veel honger
Vorig jaar met mijn buurman eens zitten kletsen over wat nog echt op de BBQ een keer moest. Brisket! Wel, prima plan. Wel rekening houdend met het feit dat mijn buurman chefkok is, wel goed inlezen/voorbereiden.
Vlees besteld bij mijn lokale slager, helaas waren ze het vergeten uit te snijden. Toen ik uitlegde wat ik graag wou hebben, kwam hij met het volgende stuk aan;
Rekenen we goed

Op z'n Texaans alleen maar zout en peper erop:
Op de Barbecook, +/- 110 graden:
Natuurlijk moet er ook Baked Beans bij geserveerd worden:
Uiteindelijk ingepakt, en na een run van zo'n 10u was het tijd om te eten:
Smaakte prima, had wat sappiger gemogen wellicht. Denk dat ik het niet lang genoeg heb laten rusten. Maar goed, wanneer je al een paar uur gezellig in de tuin zit, met een zelfgebrouwen biertje, heb je gewoon te veel honger
