BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer BCC

 
 

Vatos

Kooltjesharker
Berichten
166
Edit:

Het eindresultaat :D Was heerlijk, de rub was lekkerder als verwacht! Peri Peri rub , met lekker wat pit en knoflook

af4CS2E.jpg

QMxasD4.jpg


Mn egg was nog ongebruikt, daar moest ik vandaag maar verandering in brengen :D
Toevallig was er rub tekoop bij de AH, deze maar eens geprobeerd, qua ingredi?nten zag die er prima uit!

BGE opgestookt tot 150 graden, kippetje erop (helaas geen foto van)!

Meer fotos volgen

i2K2TkP.jpg

GES4jps.jpg


v2Wo7Hw.jpg


Opgestookt tot 150 graden, kippetje erin, nu maar wachten :D

0QU3mt8.jpg
 
Goed bezig!
 
inderdaad Maagdelijk  hij voor kippie wel rond de 175 graden evt stukkie hout erbij
 
bakker zei:
inderdaad Maagdelijk  hij voor kippie wel rond de 175 graden evt stukkie hout erbij

Toevallig had ik hem inderdaad opgestookt tot de 170 graden :D Heb heel klein hout, zak met groter hout van Dammers komt morgen pas binnen, dus dat wilt niet zo warm
 
met hout bedoel ik eigenlijk stukje blokje beuken of fruitbomen hout
geen eiken wat dat vond ik erg sterk
succes met kippie
 
bakker zei:
met hout bedoel ik eigenlijk stukje blokje beuken of fruitbomen hout
geen eiken wat dat vond ik erg sterk
succes met kippie

Thanks! En heb toen de kip erop ging een handje appelhout in het aluminium gedaan en op de kolen gelegd.
heb inderdaad ook een zak eiken, vind het veel te sterk, had ik op mn andere Q voor kippenpoten gebruik...
 
Lekker kippetje, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
Heerlijk chickie en welkom bij de tokkies
 
Lekker, gefeliciteerd met je tokkie!
 
Lekker hoor!
 
Mooie run, schitterend resultaat.
Gefeliciteerd met je Tokkie.
Gelijk mijn vrouw maar gevraagd om te kijken naar die run bij onze Appie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan