patrickjanssen
Tondelzoeker
- Berichten
- 12
Woensdag gaat het voor het eerst gebeuren, dan ga ik voor het eerst pulled pork maken op mijn outdoorchef.
Rond 18.00 s'avonds krijgen we rond de 15 gasten.
Zelf ben ik al een paar weken in aan het lezen over het hoe en wat.
Ik wil ik hem graag via de oldskool manier gaan maken alleen ik kan nergens vinden hoe lang hij ongeveer op die manier op de bbq moet.
Het betreft hier een schouder van rond de 5 kg, en ik kan mijn chef goed rond de 100 a 120 graden houden.
Kan iemand mij ongeveer zeggen hoe lang ik ongeveer hiermee bezig ben?
Rond 18.00 s'avonds krijgen we rond de 15 gasten.
Zelf ben ik al een paar weken in aan het lezen over het hoe en wat.
Ik wil ik hem graag via de oldskool manier gaan maken alleen ik kan nergens vinden hoe lang hij ongeveer op die manier op de bbq moet.
Het betreft hier een schouder van rond de 5 kg, en ik kan mijn chef goed rond de 100 a 120 graden houden.
Kan iemand mij ongeveer zeggen hoe lang ik ongeveer hiermee bezig ben?