Straks gaat de Q aan voor de eerste keer.
Op het menu varkens wangen die al sinds deze ochtend in de rub van Noskos spare rib liggen te trekken.
Nu heb ik voor ogen 3-2-1 te doen op 110graden, maar ik twijfel om maar 2 h in de rook te leggen en 0,75 h in folie.
Wat is een richtlijn van kerntemperatuur om ze in te pakken en wanneer zijn ze klaar?
Als backup bbq wordt en hamburger voorzien mocht het niet in de smaak vallen bij moeder de vrouw.
Op het menu varkens wangen die al sinds deze ochtend in de rub van Noskos spare rib liggen te trekken.
Nu heb ik voor ogen 3-2-1 te doen op 110graden, maar ik twijfel om maar 2 h in de rook te leggen en 0,75 h in folie.
Wat is een richtlijn van kerntemperatuur om ze in te pakken en wanneer zijn ze klaar?
Als backup bbq wordt en hamburger voorzien mocht het niet in de smaak vallen bij moeder de vrouw.
