Beef en Steak

Eerste dry run voor low en slow

maak maar snel vies ;) ik knijp temperatuur altijd met onderste schuif, gaat prima!
 
Big-T zei:
maak maar snel vies ;) ik knijp temperatuur altijd met onderste schuif, gaat prima!

maar hij glimt nu nog zo mooi!! :)
 
Hup, de fik in dat ding, je leert het meeste van het doen. Niet door erover te praten ;) En wat kan er mis gaan, een paar euro gehakt wat te droog en 2 kilo kolen verstookt...
 
Maar niet te veel gloeiende brikketen in een keer er op, 15 is echt meer dan genoeg. Worden het er 20 of meer dan knalt de temp. echt snel omhoog. Ik heb de onderste schuif echt maar een fractie openstaan en boven helemaal open. De temp. zal je langzaam op zien lopen.

Maar wat Dennis zegt, vuur erin en vies maken dat ding, glimt nog veel te veel  ;)
 
jaja, jullie hebben allemaal gelijk!

Ik ga asap beginnen en probeer een gemiddelde van 3 keer per week aan te houden.....

:)
 
Hannibal zei:
jaja, jullie hebben allemaal gelijk!

Ik ga asap beginnen en probeer een gemiddelde van 3 keer per week aan te houden.....

:)

Niet lullen maar vullen...... die Q dan he  ;) hops vuur  er in en geen dry run ???
 
3x per week ???

zou vaker verwachten  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan