- Berichten
- 454
Goedemorgen allen,
Van de week via Meatlovers een brisket besteld.
Het zag er erg mager uit, maar ik dacht : het is al getrimmed, beterrrrrr.
Donderdagavond een rubje er op gedaan.
Gisteravond rond 2100, de brisket op de WSK gelegd.
Kokos briketten + Acacia hout + eikenhout chunks gebruikt.
Om half 6 even wakker geworden en bekeken.
Het was te droog....verdikkie.
Als laatste redmiddel bij de foilboat, de brisket met water besprekeld en een bakje met vet en heet water er naast gelegd.
Rond 8.00, temp genomen en geconcludeerd dat het rondom zacht is.
Hij ligt nu te rusten, hopelijk is er nog iets gered.
Ik denk dat ik wat vaker water had moeten sproeien, had helemaal niet gesproeid. Dom dom.
Wellicht is dit stuk vlees geen hele brisket.
To becontniued.
Van de week via Meatlovers een brisket besteld.
Het zag er erg mager uit, maar ik dacht : het is al getrimmed, beterrrrrr.
Donderdagavond een rubje er op gedaan.
Gisteravond rond 2100, de brisket op de WSK gelegd.
Kokos briketten + Acacia hout + eikenhout chunks gebruikt.
Om half 6 even wakker geworden en bekeken.
Het was te droog....verdikkie.
Als laatste redmiddel bij de foilboat, de brisket met water besprekeld en een bakje met vet en heet water er naast gelegd.
Rond 8.00, temp genomen en geconcludeerd dat het rondom zacht is.
Hij ligt nu te rusten, hopelijk is er nog iets gered.
Ik denk dat ik wat vaker water had moeten sproeien, had helemaal niet gesproeid. Dom dom.
Wellicht is dit stuk vlees geen hele brisket.
To becontniued.