- Berichten
- 36
Heerlijke bcc gemaakt, voor de eerste keer. Recept van noskos gebruikt.
http://www.bbq-nl.com/2007/05/beer-can-chicken.html
Eerst in de rub gezet en een paar uur weggezet.
Hierna bbq in gereedheid gebracht en kip op het bierblik geplaatst.
Na 1 uur de bbq op 180 graden eff de temp van het kippetje gemeten, was nog wat aan de lage kant.
Maar na 75 min was hij gaar en wat was hij lekker mals.
We hebben ervan genoten.
Nadien de kolen wat bij elkaar geschept en nog wat sate op, en als afsluiting een lekker toetje,
Banaan open gesneden met honing en bruine suiker erin en 15 min op de kolen laten liggen, hierna geserveerd met een bolletje ijs.
http://www.bbq-nl.com/2007/05/beer-can-chicken.html
Eerst in de rub gezet en een paar uur weggezet.


Hierna bbq in gereedheid gebracht en kip op het bierblik geplaatst.


Na 1 uur de bbq op 180 graden eff de temp van het kippetje gemeten, was nog wat aan de lage kant.
Maar na 75 min was hij gaar en wat was hij lekker mals.
We hebben ervan genoten.

Nadien de kolen wat bij elkaar geschept en nog wat sate op, en als afsluiting een lekker toetje,
Banaan open gesneden met honing en bruine suiker erin en 15 min op de kolen laten liggen, hierna geserveerd met een bolletje ijs.
