Het weertje was bij mij ook weer de aanleiding om de bbq maar eens uit de schuur te halen.
Dit maal eens de pulled pork afvinken
Als recept nokos gevolgd met bereidingswijze en rub.
Om 7u de smokert maar eens een lichtje gegeven, en om 8u mocht ie erop.
In het begin ging het aardig goed met de temperatuur, maar later de dag moest ik mijn aandacht tussen kinderen in de tuin en bbq wat meer verdelen.. hierdoor niet altijd de temp constant kunnen houden helaas.
Omstreeks 12u kwam er een goeie sparerib als buurman.
En als laatste toevoeging nog een paar MOINKballs, blijven toch lekker h?
Voor een eerste pulled pork was ik zeker tevreden, maar kan nog wel wat malser naar mijn mening. Het pullen ging ook niet echt ?vanzelf? zeg maar.. zou dit door temperatuur schommelingen komen?
Dit maal eens de pulled pork afvinken

Als recept nokos gevolgd met bereidingswijze en rub.
Om 7u de smokert maar eens een lichtje gegeven, en om 8u mocht ie erop.
In het begin ging het aardig goed met de temperatuur, maar later de dag moest ik mijn aandacht tussen kinderen in de tuin en bbq wat meer verdelen.. hierdoor niet altijd de temp constant kunnen houden helaas.
Omstreeks 12u kwam er een goeie sparerib als buurman.
En als laatste toevoeging nog een paar MOINKballs, blijven toch lekker h?

Voor een eerste pulled pork was ik zeker tevreden, maar kan nog wel wat malser naar mijn mening. Het pullen ging ook niet echt ?vanzelf? zeg maar.. zou dit door temperatuur schommelingen komen?


