BasBQ
Beef en Steak

Eerste ‘echte’ BBQ

 
 

Smokie

Vuurmaker
Berichten
67
Na vorige week een maidenrun gedaan te hebben vandaag voor het eerst de Q aangehad voor een gezelschapje. Op het menu: ribs, aardappeltjes met Rozemarijn en groene asperges in spek.

92907660-14B7-4DD7-AD96-9B11096EAD39.jpeg

9C669700-4D7D-464A-8228-C01BCBC6F02F.jpeg
na de voorbereidingen de Q aangestoken , richting 200• dome temperatuur. Gezien de ribs sous vide waren deze gelijk met de asperges erop gedaan.

35FB8219-5291-4345-8A44-20EF83C54BD1.jpeg

dan merk je pas hoe relatief ruimte is. Moest de aardappels in de oven doen want het past niet. Zelfs niet met het ikea rekje.

affin, na een half uurtje leken de spareribs wat droog te worden en de asperges waren gaar. Beetje presentatie want het oog wil ook wat en voila:

8A8F162B-3BF8-4A5D-B063-2F8A00E1F2E0.jpeg


Reacties waren positief, smaak was goed. Ik vond de asperges wat te rokerig smaken, doe ik niet weer op de bbq.
 
Lekker hoor. Dat Is genieten geweest
 
Mooi vol plankien top

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit!
De groenten te rokerig?
Dat moet ik proeven om een oordeel over te hebben, maar bij 200+ verwacht ik het niet.

Verstuurd met Tapatalk
 
Mooie opmaak, het is vaak passen en meten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan