- Berichten
- 67
Na vorige week een maidenrun gedaan te hebben vandaag voor het eerst de Q aangehad voor een gezelschapje. Op het menu: ribs, aardappeltjes met Rozemarijn en groene asperges in spek.
na de voorbereidingen de Q aangestoken , richting 200• dome temperatuur. Gezien de ribs sous vide waren deze gelijk met de asperges erop gedaan.
dan merk je pas hoe relatief ruimte is. Moest de aardappels in de oven doen want het past niet. Zelfs niet met het ikea rekje.
affin, na een half uurtje leken de spareribs wat droog te worden en de asperges waren gaar. Beetje presentatie want het oog wil ook wat en voila:
Reacties waren positief, smaak was goed. Ik vond de asperges wat te rokerig smaken, doe ik niet weer op de bbq.
dan merk je pas hoe relatief ruimte is. Moest de aardappels in de oven doen want het past niet. Zelfs niet met het ikea rekje.
affin, na een half uurtje leken de spareribs wat droog te worden en de asperges waren gaar. Beetje presentatie want het oog wil ook wat en voila:
Reacties waren positief, smaak was goed. Ik vond de asperges wat te rokerig smaken, doe ik niet weer op de bbq.