Vanavond wil ik de Boston Butt (2.5kg) gaan marineren om het dan zaterdag ochtend op de bbq te leggen.
Nu heb ik de Blue Hog rub en saus gekocht maar ik had nog een vraag hierover. Hoeveel van deze rub moet je er ongeveer op doen en ik neem aan dat je hier nog wat bruine suiker aan moet toevoegen. Veel rubs die ik online zie bevatten namelijk iets van suiker maar de kant en klare rubs hebben dit maar in een kleine hoeveelheid er in zitten.
Ik zit te denken om de verhouding 1/4 suiker en 3/4 rub te gebruiken, maar hoeveel eetlepels moet je ongeveer gebruiken van dit mengsel (er van uitgaande dat deze verhouding ok is)?
De methode die ik wil gaan gebruiken is De Noskos wedstrijdmethode zonder injectie.
De Boston Butt:
Netjes getrimt, wat is dat toch heerlijk netgeslepen messen:
In een dun laagje mosterd en daarna de rub er over:
Nu heb ik de Blue Hog rub en saus gekocht maar ik had nog een vraag hierover. Hoeveel van deze rub moet je er ongeveer op doen en ik neem aan dat je hier nog wat bruine suiker aan moet toevoegen. Veel rubs die ik online zie bevatten namelijk iets van suiker maar de kant en klare rubs hebben dit maar in een kleine hoeveelheid er in zitten.
Ik zit te denken om de verhouding 1/4 suiker en 3/4 rub te gebruiken, maar hoeveel eetlepels moet je ongeveer gebruiken van dit mengsel (er van uitgaande dat deze verhouding ok is)?
De methode die ik wil gaan gebruiken is De Noskos wedstrijdmethode zonder injectie.
De Boston Butt:
Netjes getrimt, wat is dat toch heerlijk netgeslepen messen:
In een dun laagje mosterd en daarna de rub er over: