- Berichten
- 405
Vandaag kwam de nieuwe aanwinst binnen, en dan is het toch altijd spannend hoe het allemaal werkt dus grote lijnen sure stukken vlees bewaren we voor de volgende run,
Vandaag op het menu kippen dijen (helaas geen foto’s van) en gerookte eenden borst.
netjes ruitjes patroon erin gesneden en in de rub gezet;
- Italiaans rook zout
- zwarte peper
- snufje chipotle peper
blokje kersen rook hout erin en roken maar
inpakken voor 5/10 minuten en dan de BBQ omhoog voor de Sear
Lekker even de vetlaag laten smelten en de andere kant ook mooi van gril streepjes voorzien
eind resultaat, boterzacht.
helemaal blij met de nieuwe Q
Vandaag op het menu kippen dijen (helaas geen foto’s van) en gerookte eenden borst.
netjes ruitjes patroon erin gesneden en in de rub gezet;
- Italiaans rook zout
- zwarte peper
- snufje chipotle peper
blokje kersen rook hout erin en roken maar
inpakken voor 5/10 minuten en dan de BBQ omhoog voor de Sear
eind resultaat, boterzacht.
helemaal blij met de nieuwe Q