- Berichten
- 19
Na de geslaagde test met het spit zaterdag avond was het gisteren tijd voor iets anders...
Uit het boek planet BBQ van Steven Raichlen had ik het recept gehaald voor vietnamese eend met steranijs en honing
En voor de mensen die eend niet lekker vonden had ik er een kip bij gespiest en gekruid met een recept voor surinaamse kip die ik op
www.bluesmoke-bbq.nl had gevonden.
We hebben wat nasi gemaakt voor erbij en vrienden die kwamen eten hadden ons verrast met overheerlijke pangsit goreng die ze zelf s'middags hadden gevouwen.
De eend was iets te gaar geworden, maar was evengoed heerlijk vooral het velletje was heel krokant jammie jammie
beide recepten zijn trouwens aanraders.
Het resultaat staat hieronder!!!!
De eend
De kip
Uit het boek planet BBQ van Steven Raichlen had ik het recept gehaald voor vietnamese eend met steranijs en honing
En voor de mensen die eend niet lekker vonden had ik er een kip bij gespiest en gekruid met een recept voor surinaamse kip die ik op
www.bluesmoke-bbq.nl had gevonden.
We hebben wat nasi gemaakt voor erbij en vrienden die kwamen eten hadden ons verrast met overheerlijke pangsit goreng die ze zelf s'middags hadden gevouwen.
De eend was iets te gaar geworden, maar was evengoed heerlijk vooral het velletje was heel krokant jammie jammie
beide recepten zijn trouwens aanraders.
Het resultaat staat hieronder!!!!
De eend

De kip









