- Berichten
- 351
Onverwachts droog en redelijk warm weer vanavond! Daarom de maaltijd maar op de kamado bereid.
Eend langzaam gerookt op 110 graden met eikenhout tot kern 50 graden.
Wortel voorgekookt 10 minuutjes, daarna gegrild met citroensap en sojasaus.
Eend nagegrild 1 minuut vleeskant, velkant iets langer.
De kikkererwten, normaliter ook gerookt op de kamado, moesten vanwege te weinig plek en tijd, uitwijken naar de pan.
Succes!!
Groeten van Robert
Eend langzaam gerookt op 110 graden met eikenhout tot kern 50 graden.
Wortel voorgekookt 10 minuutjes, daarna gegrild met citroensap en sojasaus.
Eend nagegrild 1 minuut vleeskant, velkant iets langer.
De kikkererwten, normaliter ook gerookt op de kamado, moesten vanwege te weinig plek en tijd, uitwijken naar de pan.
Succes!!
Groeten van Robert