- Berichten
- 287
Mijn zoon was vandaag jarig en de tri trip had ik al een tijdje in de vriezer. “Dat wil ik wel eten met mijn verjaardag!” Dat ging ook makkelijk omdat er niemand kwam ivm Corona.
Het was ok weer een tijd geleden dat de bbq aan had gestaan dus dat was niet tegen dovemansoren gezegd.
De tri tip in een lekkere beefrub gezet. De fatcap gerubt met Fleur de selle. Indirect gegaard tot 48 graden. Daarna bbq naar 200 en afgrillen tot 54 graden.
ff laten rusten en de Romaine sla gegrild. Eerst met knoflookolie ingesmeerd en een beetje peper en zout. Daarna wat truffelmayo en Parmezaanse kaas.
Dat kippenboutje was voor mijn dochter want die houdt niet van dit soort vlees.
Het was ok weer een tijd geleden dat de bbq aan had gestaan dus dat was niet tegen dovemansoren gezegd.
De tri tip in een lekkere beefrub gezet. De fatcap gerubt met Fleur de selle. Indirect gegaard tot 48 graden. Daarna bbq naar 200 en afgrillen tot 54 graden.
ff laten rusten en de Romaine sla gegrild. Eerst met knoflookolie ingesmeerd en een beetje peper en zout. Daarna wat truffelmayo en Parmezaanse kaas.
Dat kippenboutje was voor mijn dochter want die houdt niet van dit soort vlees.