- Berichten
- 200
Gisteren speciaal voor m'n maat z'n verjaardag wat lekkere gerechten gemaakt op de Q. Omdat het een beetje veel was voor 2 man, heb ik ook maar 2 buurmannen uitgenodigd.
Ik had een keer trek in wat eten met pit, dus ik heb wat koreaanse (of met koreaanse invloeden) recepten bij Noskos vandaan geplukt. Paar weken terug al wat spullen gehaald bij een chinese supermarkt.
Maar lang verhaal kort...man man man wat hebben we genoten. Niet normaal.
Eerst de pulled pork met kimchi mayonaise op. Ik wil nooit meer normale pulled pork. Waarom heb ik dit niet eerder gegeten? Door de sauzen niet heel pittig. Maar zo lekker. Volgende keer doe ik er iets meer peper in.
Tweede gerecht heb ik wel al eerder gemaakt en dit was een koreaanse sparerib. Gewoon lekker. Zat alweer wat meer pit in dan de pulled pork. Gewoon even 1.5 a 2 uur volgens de easterwood methode en smullen maar.
Laatste gerecht was ook gewoon top. We hebben een partij zitten watertanden. Wat was dit lekker simpel, maar oh zo lekker. En dit was wel gelijk goed pittig! De Buldak. Niet low and slow, maar lekker snel.
We hebben echt genoten gisteren. Ik kan dit echt iedereen aanraden! Bedankt Dennis voor wederom heerlijke recepten!
Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk
Ik had een keer trek in wat eten met pit, dus ik heb wat koreaanse (of met koreaanse invloeden) recepten bij Noskos vandaan geplukt. Paar weken terug al wat spullen gehaald bij een chinese supermarkt.
Maar lang verhaal kort...man man man wat hebben we genoten. Niet normaal.
Eerst de pulled pork met kimchi mayonaise op. Ik wil nooit meer normale pulled pork. Waarom heb ik dit niet eerder gegeten? Door de sauzen niet heel pittig. Maar zo lekker. Volgende keer doe ik er iets meer peper in.


Tweede gerecht heb ik wel al eerder gemaakt en dit was een koreaanse sparerib. Gewoon lekker. Zat alweer wat meer pit in dan de pulled pork. Gewoon even 1.5 a 2 uur volgens de easterwood methode en smullen maar.

Laatste gerecht was ook gewoon top. We hebben een partij zitten watertanden. Wat was dit lekker simpel, maar oh zo lekker. En dit was wel gelijk goed pittig! De Buldak. Niet low and slow, maar lekker snel.


We hebben echt genoten gisteren. Ik kan dit echt iedereen aanraden! Bedankt Dennis voor wederom heerlijke recepten!
Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk