- Berichten
- 60
Hallo allemaal,
Ook ik zal me eens voorstelen:
Ik ben Frank, woon ergens in de polder.
Vroegen tijden werd ik nood gewongen op een gasstel te knoeien(kolen waren verboden in het complex) en de ze is mee verhuisd naar het huidig adres waarna ik toch meer het idee had dat het anders moest.....
Als probeersel heb ik een hele tijd boven open vuur geknoeit, wel lekkerder maar het zoeken naar een wind stil stukje in de polder is erg moeilijk.
Mijn collega heeft me nu lekker gemaakt met een komado
, na lang wikken en wegen en zeker zoeken heb ik er ook een gekocht.
Nu hoop ik hier van de gevorderde bakkers wat tips en tricks te kunnen leren en eventueel wat recepten te kunnen vinden.
Groeten
gekke_frankie
Ook ik zal me eens voorstelen:
Ik ben Frank, woon ergens in de polder.
Vroegen tijden werd ik nood gewongen op een gasstel te knoeien(kolen waren verboden in het complex) en de ze is mee verhuisd naar het huidig adres waarna ik toch meer het idee had dat het anders moest.....

Als probeersel heb ik een hele tijd boven open vuur geknoeit, wel lekkerder maar het zoeken naar een wind stil stukje in de polder is erg moeilijk.
Mijn collega heeft me nu lekker gemaakt met een komado

Nu hoop ik hier van de gevorderde bakkers wat tips en tricks te kunnen leren en eventueel wat recepten te kunnen vinden.
Groeten
gekke_frankie