firestarter_K
Tondelzoeker
- Berichten
- 21
Beste forumleden,
Voor de low and slow sessies deel ik mijn barbecue op in twee zones. Aan de ene kant de briketten achter een Weber rekje, welke ik afscherm met alu folie. Op de koude zone plaats ik ook alu folie op het onderste rooster zodat de warme lucht niet direct boven mijn vlees kan komen. Ik heb echter nog wel problemen met het op temperatuur houden van de barbecue, ondanks dat ik vooral met het onderste schuifje werk.
Ik heb altijd Weber briketten gehad als brandstof en ben nu op zoek gegaan naar iets anders, omdat ik veel lees dat Weber briketten de temperatuur niet lang vast kunnen houden, terwijl ik daar juist wel naar opzoek ben.
Nu is mijn oog gevallen op de Ecobrasa kokosbriketten. Mijn vraag is nu of er mensen hier mee bekend zijn en zo ja, zijn deze aan te raden? Ik hoop op deze manier de temp al iets beter vast te kunnen houden tijdens lange sessies.
Voor de low and slow sessies deel ik mijn barbecue op in twee zones. Aan de ene kant de briketten achter een Weber rekje, welke ik afscherm met alu folie. Op de koude zone plaats ik ook alu folie op het onderste rooster zodat de warme lucht niet direct boven mijn vlees kan komen. Ik heb echter nog wel problemen met het op temperatuur houden van de barbecue, ondanks dat ik vooral met het onderste schuifje werk.
Ik heb altijd Weber briketten gehad als brandstof en ben nu op zoek gegaan naar iets anders, omdat ik veel lees dat Weber briketten de temperatuur niet lang vast kunnen houden, terwijl ik daar juist wel naar opzoek ben.
Nu is mijn oog gevallen op de Ecobrasa kokosbriketten. Mijn vraag is nu of er mensen hier mee bekend zijn en zo ja, zijn deze aan te raden? Ik hoop op deze manier de temp al iets beter vast te kunnen houden tijdens lange sessies.