BasBQ
Beef en Steak

Easterwood ribbels

 

Raw

Sprokkelaar
Berichten
42
Weekend, droog en zon dus fik in de kamado.

Wegens tijd gebrek (zoals gewoonlijk) de ribbels deze keer easterwood style klaargemaakt rond de 160/165 graden.

Kruiden eens een keer de noskos geprobeerd en voor de vrouw een zelfgemaakte rub vanwege fodmap.

80be928df1cb7b7f7d41142cdddb97ab.jpg



Ondertussen even een bbq sauce gemaakt van cola, ketchup, basterdsuiker, maple syrup, tabasco, worchester sauce en laten inkoken.


26c6fa1cd302e306f86a497d7456a4f8.jpg



Ribbels erop en gaan.

48ee41035bffdba18448133501f9030c.jpg


Na +- 2 uur even aflakken en voelen waren de ribs ok bevonden. Tafel dekken en aanvallen.

4f0fddb3ca5c9ce95b953640ad78b98b.jpg


f1762545e08cb40aab93a515308a73c5.jpg


Zag hier laatst nog een lekker toetje voorbij komen dus ook de proef op de som genomen. Banaan met chocolade en karamel zeezout er nog op. Helaas geen foto van het einde. Iets met ongeduldige kinderen .

6a76eb70b77e5c717f72c8f347ae408d.jpg


Was weer heerlijk, op naar de volgende en goed weekend allemaal!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed uit! Ook een lekker toetje hier ook zo weg als ik deze maak
 
Laatst bewerkt:
Die zien er goed uit en met het toetje erbij zal je contract zeker verlengd worden (y)
 
Dat zijn lekkere ribben zo!

Ook mooi toetje gemaakt.
 
Jummieee

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Dat zijn goede ribbels!
 
Zo heb ik de ribs het liefst. Top
 
Heerlijke ribbels die gaan er wel in.

Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
 
Ziet er allemaal heerlijk uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan