- Berichten
- 42
Weekend, droog en zon dus fik in de kamado.
Wegens tijd gebrek (zoals gewoonlijk) de ribbels deze keer easterwood style klaargemaakt rond de 160/165 graden.
Kruiden eens een keer de noskos geprobeerd en voor de vrouw een zelfgemaakte rub vanwege fodmap.
Ondertussen even een bbq sauce gemaakt van cola, ketchup, basterdsuiker, maple syrup, tabasco, worchester sauce en laten inkoken.
Ribbels erop en gaan.
Na +- 2 uur even aflakken en voelen waren de ribs ok bevonden. Tafel dekken en aanvallen.
Zag hier laatst nog een lekker toetje voorbij komen dus ook de proef op de som genomen. Banaan met chocolade en karamel zeezout er nog op. Helaas geen foto van het einde. Iets met ongeduldige kinderen
.
Was weer heerlijk, op naar de volgende en goed weekend allemaal!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Wegens tijd gebrek (zoals gewoonlijk) de ribbels deze keer easterwood style klaargemaakt rond de 160/165 graden.
Kruiden eens een keer de noskos geprobeerd en voor de vrouw een zelfgemaakte rub vanwege fodmap.

Ondertussen even een bbq sauce gemaakt van cola, ketchup, basterdsuiker, maple syrup, tabasco, worchester sauce en laten inkoken.

Ribbels erop en gaan.

Na +- 2 uur even aflakken en voelen waren de ribs ok bevonden. Tafel dekken en aanvallen.


Zag hier laatst nog een lekker toetje voorbij komen dus ook de proef op de som genomen. Banaan met chocolade en karamel zeezout er nog op. Helaas geen foto van het einde. Iets met ongeduldige kinderen


Was weer heerlijk, op naar de volgende en goed weekend allemaal!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk