BasBQ
Beef en Steak

Dutch Pizza Ring

nee hoor  ;)
 
Frits zei:
Mike v R zei:
Het idee is 1 op 1 overgenomen,dat was wel zo makkelijk.
En voor het bij vullen,is een klaprooster toch wel makkelijk hoor.

Zijn jullie niet bang dat die Amerikanen dat misschien niet zo leuk vinden?

Iedereen kan dit maken,en er wordt geen geld op verdiend.
 
Als je er mee de markt op gaat,dan heb je denk ik pas een probleem.
Maar ik weet niet echt wat de regels zijn.
 
Leo zei:
die handvatten zijn juist wel handig, zo kan je de ring incl. rooster en pizza steen er in 1 keer afhalen en eventueel brandstof bijvullen.

Ik zou dat niet alleen aan de 2 voorste doen,ben bang dat alles dan gaat doorhangen.
 
Zou het dan niet handiger zijn om de handvaten horizontaal te plaatsen. Als de steen gaat schuiven lijkt het me dam makkelijker recht te houden, of is het niet zo zwaar?
 
Volgens mij wil je er niet mee rond lopen,lijkt me niet echt handig.
De pizza steen is behoorlijk zwaar.
En als je een rooster met klaprekje heb kan je heel makkelijk je hout toevoegen.
 
Dat is ook de reden dat er aan de middenring van je WSM geen handgrepen zitten, weber wil niet dat je met een volle waterbak dat ding gaat verplaatsen.
 
ik denk dat het ook zo bedoelt is dat je als je hem eraf haalt, hem zo op kan pakken dat je niet met je hoofd of ledematen boven het hete vuur hoeft te komen, een stukje veiligheid dus  ;)
 
Leo, ziet er super uit!
Volgens mij kan je hier gemakkelijk een BCT (Beer Can Turkey) van ?? kg. op maken!
Ruimte genoeg
 
Ik zou graag even reageren op het patent/octrooi verhaal.
Voor het origineel in de VS is octrooi verleend maar alleen in de VS en Australie, binnen Europa gelden deze niet en zijn ook niet aanwezig.
Dus nee, ik ben niet bang dat de Amerikanen dit niet zo leuk vinden.
Mijn ontwerp is niet 1op 1 overgenomen maar het VS ontwerp heeft wel als leidraad gediend voor het uiteindelijke resultaat.
Bovendien komen de maten niet exact overeen met het origineel vanwege de omrekening van inches naar centimeters.

mvg, Jesse.
 
Dat is dan weer een hele geruststelling ;)

Jesse, is het mogelijk om de DPR aan te passen zodat je er een rotisserie van maakt?
 
Zo bedoel je toch Frits.

d97b6c83-562f-cfe0.jpg
 
Wat een rare kleur heeft de binnenkant van je bbq, even geheel ter zijde...
 
Mike dat bedoel ik inderdaad, moet het pizza gat wel afgedicht zijn
 
noskos zei:
Wat een rare kleur heeft de binnenkant van je bbq, even geheel ter zijde...

Dat is gewoon wat aanslag van het verbrande hout,kan je zou weer verwijderen.
 
Frits zei:
Mike dat bedoel ik inderdaad, moet het pizza gat wel afgedicht zijn

De plaat die ze eruit hebben gesneden voor het gat,die hebben we er bij gekregen.
Deze heb ik aangepast.
 
Mike heeft dat pizza gat ook afgedicht voor als ie zijn grill gaat gebruiken
 
Als je de DPR gebruikt voor pizza's,zou ik het wel op een oude BBQ doen.
De temperatuur loopt aardig hoog op,handvat van de deksel kan je niet zonder handschoen vast pakken.
 
Kun je eens een foto plaatsen van de voorkant, waar normaal dat gat zit ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan