Beef en Steak

Dry Rub Pulled pork.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Stifler
  • Startdatum Startdatum
S

Stifler

Gast
:D wie kan mij helpen aan een goede dry rub voor pulled pork.

staan er wel wat op maar word veel gesproken over 1/4 cup enz.

ik weet dat 1 eetlepel +/- 15ml is.
hoeveel moet ik dan gebruiken voor 1/4  cup ???

Alvast dank

Zaterdag gaat er 4 kilo procureur op dus foto's volgen ..... B-) B-) B-)
 
En anders een bezoekje brengen aan een kookwinkel of Appie XL met bakafdeling. Daar hebben ze wel cup-maatschepbekerdingetjes.
 
Ik was het ook beu van iedere keer de cupmaten om te rekenen.
En het was dan nooit helemaal juist ook want bijvoorbeeld: 1/4 cup paprika weegt niet evenveel als 1/4 cup grof zeezout.
Ik heb nu cupmaten gekocht in een soort "action" winkel. Ben de naam nu kwijt. Prijs, iets meer dan een euro.
 
Terug
Bovenaan Onderaan