Laatst lag er bij de Sligro een mooie ribeye aan 1 stuk mn naam te roepen, dus die belandde zomaar opeens in mn kar.
Nu zit ik al een tijdje te denken aan zelf dry agen. Het enige dat ik me afvraag is of dit te doen is in mijn reguliere koelkast. Ik woon alleen, dus de koelkast gaat niet de hele dag open en dicht. Ik denk dus dat het temperatuur gedeelte wel ok is. Of zijn er nog dingen waar ik aan zou moeten denken? Koude buffer eromheen zetten ofzo? Wat ik me voornamelijk afvraag is hoe het zit qua geur en smaak. Wat ik begrepen heb is dat het wel een vrij specifieke geur afgeeft. Als ik dit in mijn normale koelkast doe, gaan alle spullen die erin liggen hier ook naar ruiken en/of smaken?
Nu zit ik al een tijdje te denken aan zelf dry agen. Het enige dat ik me afvraag is of dit te doen is in mijn reguliere koelkast. Ik woon alleen, dus de koelkast gaat niet de hele dag open en dicht. Ik denk dus dat het temperatuur gedeelte wel ok is. Of zijn er nog dingen waar ik aan zou moeten denken? Koude buffer eromheen zetten ofzo? Wat ik me voornamelijk afvraag is hoe het zit qua geur en smaak. Wat ik begrepen heb is dat het wel een vrij specifieke geur afgeeft. Als ik dit in mijn normale koelkast doe, gaan alle spullen die erin liggen hier ook naar ruiken en/of smaken?