- Berichten
- 617
Net een kilo Drumsticks van de AH meegenomen. Die heb ik nog nooit klaargemaakt op de BBQ (Weber Kettle). Ik heb even wat receptjes geraadpleegd en kom hier wat tegenstrijdigheden tegen voor wat betreft de bereidingstemperatuur. Het doel is een sappig maar ook krokant stukje vlees.
In het ene recept wordt er gesproken over een indirecte bereiding op ca. 150 - 160 graden. Niet hoger want dan gaat de rub verbranden!!!
In een ander recept wordt gesproken over een indirecte bereiding van ca 200 graden om juist dat krokante velletje te bereiken.
Dat krokante spreekt me wel aan, verbrande rub iets minder. De rub die ik ga gebruiken komt bij van Beekum vandaan. Wie kan me op weg helpen?
In het ene recept wordt er gesproken over een indirecte bereiding op ca. 150 - 160 graden. Niet hoger want dan gaat de rub verbranden!!!
In een ander recept wordt gesproken over een indirecte bereiding van ca 200 graden om juist dat krokante velletje te bereiken.
Dat krokante spreekt me wel aan, verbrande rub iets minder. De rub die ik ga gebruiken komt bij van Beekum vandaan. Wie kan me op weg helpen?
Laatst bewerkt: