lzlaurent
Tondelzoeker
- Berichten
- 24
Ik ben momenteel in het bezit van de Weber Connect, welke perfect werkt!
Maar de probes met draad zijn na enkele keren rond draaien toch echt te kort op het spit. (geintje natuurlijk)
Nu ben ik benieuwd wat jullie idee is,
Ik twijfel zelf tussen een Thermapen One of bijvoorbeeld de Meater+.
Van de Meater+ heb ik gelezen dat de probe nogal dik is en het bereik toch tegen valt tenzij je een stap extra neemt en kiest voor de Meater Block.
Het nadeel van de Thermapen is weer dat deze natuurlijk niet op afstand te lezen is tijdens langere bereidingen en je dus geen constante informatie hebt.
Ik ben nog niet heel ervaren met het spit en de grootste vraag is dus, heb je die constante informatie van temperatuur wel nodig bij de bereidingen op het spit of voldoet de Thermapen daar ook, welke bij snellere bereidingen op het rooster ook ideaal is natuurlijk.
Hopelijk is het verhaal duidelijk en kunnen jullie mij helpen een keus te maken,
Laurent
Maar de probes met draad zijn na enkele keren rond draaien toch echt te kort op het spit. (geintje natuurlijk)
Nu ben ik benieuwd wat jullie idee is,
Ik twijfel zelf tussen een Thermapen One of bijvoorbeeld de Meater+.
Van de Meater+ heb ik gelezen dat de probe nogal dik is en het bereik toch tegen valt tenzij je een stap extra neemt en kiest voor de Meater Block.
Het nadeel van de Thermapen is weer dat deze natuurlijk niet op afstand te lezen is tijdens langere bereidingen en je dus geen constante informatie hebt.
Ik ben nog niet heel ervaren met het spit en de grootste vraag is dus, heb je die constante informatie van temperatuur wel nodig bij de bereidingen op het spit of voldoet de Thermapen daar ook, welke bij snellere bereidingen op het rooster ook ideaal is natuurlijk.
Hopelijk is het verhaal duidelijk en kunnen jullie mij helpen een keus te maken,
Laurent