veenlopertje
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Vandaag vlees (broodje biefstuk van Dennis en een Bavette voor zondag) halen voor het weekend. Zag 2 mooie schoongemaakte dorado incl. kruiden, pepertjes en citroen.
Eerst garen in een visrooster en op het laatst ff afgrillen voor een krokant huidje.
Hij was lekker gekruid iets te droog (gaar). Intern op de dunne plekken tikte hij de 70 aan.
Probleem was dat huid aan het visrooster bleef plakken.
Volgende keer op de grillplaat met wat olie proberen. Maar dat gaat een tijdje duren. Na het eten ruim een uur schoonmaken van alles waar het vissap op was gevallen....
De bbq staat er wel weer netjes gepoets en glimmend bij.
Eerst garen in een visrooster en op het laatst ff afgrillen voor een krokant huidje.
Hij was lekker gekruid iets te droog (gaar). Intern op de dunne plekken tikte hij de 70 aan.
Probleem was dat huid aan het visrooster bleef plakken.
Volgende keer op de grillplaat met wat olie proberen. Maar dat gaat een tijdje duren. Na het eten ruim een uur schoonmaken van alles waar het vissap op was gevallen....
De bbq staat er wel weer netjes gepoets en glimmend bij.