BasBQ
Beef en Steak

Divide & conquer 2.0

KamadoRobert

Kooltjesharker
 
Berichten
220
Ik twijfelde of ik mijn geliefde Kamado Joe Junior zou inleveren voor een groter model. Na ampel beraad gekozen voor een tweede junior. Waarom? Kleine stadstuin, we zijn met z'n tweeën, als ik maar één bbq nodig heb, laat ik de ander staan, ik til ze gemakkelijk in de schuur, etc etc.
En dan nog: het is een soort divide & conquer 2.0, de ene junior op low&slow met marabu en de ander heet en direct met acacia houtskool. Heerlijk, twee pitten in de buitenkeuken! Ik ben heel tevreden.

Ik heb beide juniors in een onderstel van de groene concullega geplaatst zodat ze nog gemakkelijker te verplaatsten zijn.

Groeten van Robert

20210501_172642.jpg


20210501_181105.jpg


20210501_182823.jpg
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.352
Wat 'n schatjes!
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.650
De joe junior lijkt zoveel meer kamado op een onderstelletje. Mooi hoor, ik heb persoonlijk een grotere erbij genomen denk ik.
 

BrordBQ

Stoker
 
 
Berichten
398
Zien er goed uit hoor. Leuke opstelling alleen de rechtse is wel heel erg wit.
 

smokey_jaap

Kooltjesharker
 
 
Berichten
164
Ziet er leuk uit zo! Ik heb ooit precies dezelfde keuze gemaakt (met een 2e Weber welteverstaan) en dat beviel enorm. Zo kon ik 2 soorten bereiding naast elkaar doen of bijvoorbeeld vlees en vis gescheiden houden als ik voor een grotere groep kook. Vind het een hele slimme beslissing! Het énige bezwaar zou misschien zijn dat er geen hele brisket op kan, maar je kunt 'm altijd nog in 2en snijden 😅
 

KamadoRobert

Kooltjesharker
 
Berichten
220
Ziet er leuk uit zo! Ik heb ooit precies dezelfde keuze gemaakt (met een 2e Weber welteverstaan) en dat beviel enorm. Zo kon ik 2 soorten bereiding naast elkaar doen of bijvoorbeeld vlees en vis gescheiden houden als ik voor een grotere groep kook. Vind het een hele slimme beslissing! Het énige bezwaar zou misschien zijn dat er geen hele brisket op kan, maar je kunt 'm altijd nog in 2en snijden 😅
dank Voor je reactie!

Eerlijk gezegd heb ik nog niet de behoefte gehad dergelijke enorme stukken vlees te gaan garen. Ik verbaas me ondertussen wel hoeveel er eigenlijk op het rooster van zo’n junior past, helemaal als ik de grillverhoger inzet.

Groeten van Robert
 

eigenhymer

Vuurmaker
Berichten
92
Leuke onderstellen. Dat is echt een upgrade, zeker als je ze voornamelijk thuis gebruikt.
 

Pascal

Pitmaster
 
 
 
Berichten
695
Heel mooi zo. Ik ben heel blij dat ik mn WMT57 er nog naast heb. Vooral als de hele maaltijd van de Q moet komen. Gister het spit op de kamado en wat andere dingen op de weber. Super makkelijk om er meerdere te hebben. Wil eigenlijk nog een WGA. Gezien de investering voor de laatste kamado met meubel en afdak wacht ik nog even het goede moment af om dat hier voor te stellen :cool::sneaky:
 

Spijkie

Vuurmaker
Berichten
85
Ik vind dit een vette opstelling en heel slim bedacht , ook financieel gezien. Ook vaak dit overwogen maar toch niet gedaan. Veel plezier ermee!
 
Bovenaan Onderaan