BasBQ
Beef en Steak

Diner party

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Aangezien het al weer echt veel te lang is geleden dat ik serieus had gebbq-ed en het gisteren rokjes dag en ook BBQ dag was heb ik de stoute handschoenen aangetrokken om voor wat vrienden iets lekker van de Q te toveren.

Het hele maak proces ben ik uiteraard vergeten te fotograferen. Dus blijven de lekkere plaatjes over.

50973BC1-8373-47B9-B470-7B265F2A7992_zpsursdkxes.jpg


Coquilles gemarineerd in Olie, bieslook, chilli peper en limoen. Daarna een sausje van de marinade gemaakt.

CD7BDAB9-92D3-4382-A2EB-146CBC523017_zpsr8ftzjjs.jpg


Tussengerecht Crispy Duck rolls met een saus van Lentebock

IMG_7962_zpsasugsauu.jpg


De eend eerst op lage temperatuur gerookt met kersenhout en de vetkant afgebakken in een pan met Ghee

IMG_7965_zpsx8hmzg7a.jpg


Hoofdgerecht: Lamsrack gemarineerd in Pinot Noir en Rozemarijn. Daarna ook saus gemaakt van de marinade. Door de hectiek geen foto van de Q.

IMG_7972_zpsyd7sfxtt.jpg


Vond ook nog wat verdwaalde foto's van pasen. Dit waren Scotch Eggs.

8A8AF9C0-2420-42AE-BF5F-92CE0E71711C_zpsyhzxu7mx.jpg


678A502F-55DC-4E68-BD44-D14216EB6113_zpsgtrfgfgd.jpg


3302DDAB-7BBC-4530-9019-1D13037A3B81_zpscmzaprnp.jpg


D2817145-BD9C-44E9-848E-C22E1E9DEA6C_zpsjt2w8fdw.jpg


Nu maar hopen dat we deze week wat meer tijd vinden om nog wat te fabrieken.
 
heerlijk, koken op de bbbq en wat mooie plaatjes
wat een geluk dat het nu weer mag van die Piet Paulusma  ;)
 
Lust ik allemaal.
 
Mooie bordjes Jappie!
 
Als het net zo lekker smaakt als het er uitziet zit je goed !!
 
Ziet er allemaal weer heerlijk uit hoor.
Zeker die scotch eggs.
 
lekker allemaal hoor, je hebt flink je best gedaan.
die eieren moet ik ook nog steeds eens gaan maken
 
Mooie gerechten hoor. Top gedaan!!!
 
Dat neigt naar het hogeschoolwerk. Mooi hoor.
 
zo dat ziet er goed uit. Hoe maak je die Scotch Eggs?
 
Dat " druipende " eitje ziet er echt heerlijk uit!!
 
Scotch Egg zijn echt mega simpel qua ingredi?nten. Zacht gekookt ei, 4 tot 5 minuten gekookt. Verse worst, any kind, open snijden en het worst vlees om het gepelde ei vouwen. Bacon er om heen en daarna een minuutje of 20 op een plankje roken. Variatie is natuurlijk mogelijk door rub aan te brengen og met BBQ saus te glaceren. Tip van Flip kook meer eieren dan je er nodig hebt. Er zal er altijd een sneuvelen bij het pellen of vlees er om heen vouwen.
 
Thanks gaan we zeker een keer proberen
 
Terug
Bovenaan Onderaan