BasBQ
Beef en Steak

Dik bevleesde ribs .....

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
694
Bij de Makro een aantal leuke acties. Dikbevleesde spareribs, St. Louis style cut en procureur. Maar vriezer is te klein......
Spareribs dus en de rest nog even niet.

3 uur op 110- ingepakt 2 uur op 145-150 en nu aflakken op 150
f6a6af943bc32178860b8bb48f8b266f.jpg
6bc9facf1f226e52f7be7772e1be60da.jpg
a635798e727c9d4d658dd3d2b4a4162c.jpg
cc897cbebd4d6a6e3fbaec1b29bb947a.jpg
6deda0aa388439afd38701797d9ca0c1.jpg
bd8907483a20729388f28953b77f9bcb.jpg


Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

BrordBQ

Stoker
 
 
Berichten
398
Die zien er goed uit. Morgen pulled pork dus?
 

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
694
Die zien er goed uit. Morgen pulled pork dus?
Had ze bijna in mijn karretje liggen........
Maar die vriezer hè
Vond de kwaliteit van de spareribs uitstekend!
Deden niet onder i.m.o. voor de slager.
En er liggen er nog 3 in de vriezer
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
Berichten
2.554
😋😋 Ribbies.
 

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
694
Voor de volledigheid.
  • Ingesmeerd met mosterd.
  • Rub Noskos de Spareribs.
  • Inpakken met roomboter, agave siroop en wat bruine basterdsuiker.
  • Aflakken met Noskos original.
Ribs waren "fall of the bone" en ik vond de bevlezing en de kwaliteit van het vlees prima.

De "pittige tak" van de familie at deze keer niet mee dus zal ze nog een keer moeten maken maar dan met een pittiger kruidenmengsel .
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.315
Zien er goed uit.

de vriezer is niet te klein maar de ogen te groot 😁. Maar klinkt niet vreemd hoor 😉
 
Bovenaan Onderaan