- Berichten
- 2.746
Woensdag het buikspek in de marinade gelegd en in een ziplock zakje gedaan.
Daarna elke dag een paar keer omgedraaid en gemasseerd
En vandaag eruit gehaald en nadat ik de bbq op 165 graden stabiel had ze er op gelegd .
Dat was om 13.40 af en toe de schuiven weer wat verplaatsen had de roostertemperatuur tussen de 150 en 170 graden gezet dat ging prima soms een beetje veranderen.
Om 15.10 was de kerntemperatuur 72 graden ze eraf gehaald en in de folie voor een tijdje wel moeilijk
Maar daarna doormidden snijden en wat blokjes gemaakt wat is dat WALGELIJK lekkerrrrr niet normaal
echt happy met het resultaat.
En nu de foto's nog.
Daarna elke dag een paar keer omgedraaid en gemasseerd

En vandaag eruit gehaald en nadat ik de bbq op 165 graden stabiel had ze er op gelegd .
Dat was om 13.40 af en toe de schuiven weer wat verplaatsen had de roostertemperatuur tussen de 150 en 170 graden gezet dat ging prima soms een beetje veranderen.
Om 15.10 was de kerntemperatuur 72 graden ze eraf gehaald en in de folie voor een tijdje wel moeilijk

Maar daarna doormidden snijden en wat blokjes gemaakt wat is dat WALGELIJK lekkerrrrr niet normaal

En nu de foto's nog.





