- Berichten
- 298
Vandaag wat left overs opmaken. Balletje gehakt met wat gesneden bokworst eromheen.
He een rugby helm riep er iemand.....tja ok.
dus
Tja De Rugbyhelm

ingrediënten
4 Bockworsten
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepes zout
1 theelepel bruine suiker
½ theelepel chillipoeder, meer als je van pittig houdt
½ theelepel komijn
½ theelepel zwarte peper
½ eetlepel mosterd
1 theelepel uienpoeder
2 theelepel knoflook poeder
500 gram hoh gehakt
grillen indirect tussen de 150 a 170 graden. ongeveer 1 uurtje tot kern 75 graden.
Ach ja weet iets wat smaakte.
groetjes Ik en de kids
He een rugby helm riep er iemand.....tja ok.
dus
Tja De Rugbyhelm


ingrediënten
4 Bockworsten
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepes zout
1 theelepel bruine suiker
½ theelepel chillipoeder, meer als je van pittig houdt
½ theelepel komijn
½ theelepel zwarte peper
½ eetlepel mosterd
1 theelepel uienpoeder
2 theelepel knoflook poeder
500 gram hoh gehakt
grillen indirect tussen de 150 a 170 graden. ongeveer 1 uurtje tot kern 75 graden.
Ach ja weet iets wat smaakte.
groetjes Ik en de kids