BasBQ
Beef en Steak

De perfecte glaze voor competition style chicken

 
 
 

DutchCraftBeer

Kooltjesharker
Berichten
218
Een vraag aan de heren en dames van de BBQ teams:

Wat voor glaze gebruiken jullie om de kip af te maken tijdens jullie wedstrijden?

Dank!
 
Ik denk dat iedereen zijn eigen recept gebruik. Ik doe meestal mix van BBQ saus en iet zoets (molasses, honing)
 
Wat Tom zegt, een bbq saus met iets zoets.

De verhoudingen en dergelijke liggen hellemaal aan de rub die je gebruikt.

Zoete rub dan een pittige saus, pittige rub dan een zoete saus. Denk aan smaak contrasten en ontwikkeling.
 
Blues hog saus wordt veel als basis gebruikt om daar een eigen saus van te maken.
 
je kun eigenlijk alles gebruiken, zolang het maar zoet genoeg is en carameliseert. Heb het zelfs een keer met Jam gedaan
 
Thanks. Hier kan ik wel wat mee.

 
Terug
Bovenaan Onderaan