- Berichten
- 5.593
De jaarlijkse traditie, appeltaart van de appels van ons eigen appelboompje uit de tuin.
rozijnen geweekt in een mengsel van rum en drambuie, en de bodem van de taart bestrooid met verkruimelde bastognekoeken
Tussen de 160 en 170 graden op de BBQ en mooi goudbruin laten worden, dat duurde deze keer 2 uur en 10 minuten, vorig jaar had ik de BBQ op 175-180 graden toen duurde het 1 uur en 50 minuten, ik wilde nu zien of daar veel verschil in zat, niet dus, heerlijk zacht van binnen en een krokante koek.
rozijnen geweekt in een mengsel van rum en drambuie, en de bodem van de taart bestrooid met verkruimelde bastognekoeken
Tussen de 160 en 170 graden op de BBQ en mooi goudbruin laten worden, dat duurde deze keer 2 uur en 10 minuten, vorig jaar had ik de BBQ op 175-180 graden toen duurde het 1 uur en 50 minuten, ik wilde nu zien of daar veel verschil in zat, niet dus, heerlijk zacht van binnen en een krokante koek.
Laatst bewerkt: