BasBQ
Beef en Steak

De Bricknic gebruikt voor de eerste keer

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
De Bricknic vandaag voor het eerst gebruikt is een soort römertopf
Asperges erin zonder olie of water smaakte perfect wel iets langer erop.
En een gepofte aardappel erbij met een lekker varkens snitsel van indoor

5e4bb82ef4a6f71eecb194bfd62a91ed.plist
e544c75067d9f33166bb040114510f4d.jpg
a7561c88f7891bf0c649cfff5f0a777e.jpg
0768e7a857a5e39cb8ee4bde09f5de87.jpg
f3e6afba7ff8a2c63b0933e718679e7e.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mooie asperges krijg je aan de asperges nog wat rooksmaak mee op deze manier?
 
Zag ze gister of eergisteren voorbij komen bij Vuur & Rook, ziet er leuk uit.
Maar zal geen rooksmaak naar binnen komen denk ik
 
Gaaf zn steen. Dit is niet goed voor de impulsaankopen :cool:
Nu wil ik er ook een. Eten komt er zo mooi uit. Top
 
Gaaf hoor. Ik heb een gewone römertopf maar gebruik em nauwelijks. Het leuke aan die brick lijkt me dat je ze leuk in/om een vuurtje kan stapelen als je er meerdere hebt.
Heb je nu alleen de bovenkant laten weken omdat de onderkant lichter van kleur is?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Mooi brickje.
Vanuit het ❤ van asperge county in Limburg. Ze zien er verrukkelijk uit.
Hoe lang en bij welke temperatuur heb je ze gegaard ?
Heb je de bricknic voorgewarmd?
 
lekker hoor. en erg grappig zo een brick.
bijna Vaderdag 😉
 
Ziet er lekker uit, ik heb mijn Romertopf vorig jaar met opruimen de deur uit gedaan, onhandig formaat/maatvoering, dit is veel compacter.
Maar nee, ik heb al genoeg spulletjes.;)
 
Mooie asperges krijg je aan de asperges nog wat rooksmaak mee op deze manier?

Nee had ook geen chunk toegevoegd


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Gaaf hoor. Ik heb een gewone römertopf maar gebruik em nauwelijks. Het leuke aan die brick lijkt me dat je ze leuk in/om een vuurtje kan stapelen als je er meerdere hebt.
Heb je nu alleen de bovenkant laten weken omdat de onderkant lichter van kleur is?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

De bodem is geglazuurd je moet alleen het deksel een half uur in het water houden


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mooi brickje.
Vanuit het van asperge county in Limburg. Ze zien er verrukkelijk uit.
Hoe lang en bij welke temperatuur heb je ze gegaard ?
Heb je de bricknic voorgewarmd?

Ze waren heerlijk had de bbq op 180 graden en heb hem niet voorgewarmd gewoon alles erin en klaar.
Heb de tijd niet op genomen.
Had vanavond kabeljauw en verschillende groenten erin met een beetje pesto heerlijk
22e6f0fee64a6bc202a6ee162a655517.jpg
cae46120717107d3e6521bd7f6ff9081.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ik heb er ook 2 gekocht.
nu voor het eerst op de bbq.
ben benieuwt hoe lang het duurt voor het gaar is
 
Ik heb er ook 2 gekocht.
nu voor het eerst op de bbq.
ben benieuwt hoe lang het duurt voor het gaar is
Zo rond een uur is ook net wat je er in doet 😀
 
Ik had er aardappelschijfjes is en kleine asperges paprika en de left over Moink ball’s van gisteren.
deed er 50 min over op 180 graden.
de vrouw is er heel blij mee nu kan ze dr eigen dingen erin doen.
27D967BB-4300-4663-92B4-D4F1016D99B6.jpeg
 
Leuk gerecht. Mijn vrouw vind de brik een topper. Regelmatig gaan er groeten in en in de oven. Ik vind het alleen met stoofvlees lekker.
Smaken verschillen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan