Romson
Kooltjesharker
- Berichten
- 178
Goedemorgen allen!
Na een hoop gedoe rondom mijn kamado, welke ik op 30 december had aangeschaft, heb ik eindelijk voor de eerste keer een stukje ribs er op gelegd. Na een eerste keer 'inbranden' ofwel voorzichtig verwarmen, kon dit gisteren voor de tweede keer maar dan met een ribbetje. Het gehaalde ribbetje was een dikbevleesde van de Sligro van ongeveer 800gr.
Omdat ik in januari jarig was en al volop bezig was met het bouwen van de kamadotafel kreeg ik wat rubjes van familie. Dus even de neus er over en een rubje gekozen.
De kamado aan en hop, de rib er op. Door wat rookhout wat ik nog over had een whiskey rookje erbij. Ik heb de andere helft van de verpakking terug in de vriezer gelegd om daar een andere keer een ander smaakje mee te proberen.
Ik heb alleen helaas geen foto van de binnenkant van de rib, na 6 uur in de weer te zijn geweest hadden we zo'n honger dat we de rib sneller op hadden dan dat lucky luke kan schieten.
Na een hoop gedoe rondom mijn kamado, welke ik op 30 december had aangeschaft, heb ik eindelijk voor de eerste keer een stukje ribs er op gelegd. Na een eerste keer 'inbranden' ofwel voorzichtig verwarmen, kon dit gisteren voor de tweede keer maar dan met een ribbetje. Het gehaalde ribbetje was een dikbevleesde van de Sligro van ongeveer 800gr.
Omdat ik in januari jarig was en al volop bezig was met het bouwen van de kamadotafel kreeg ik wat rubjes van familie. Dus even de neus er over en een rubje gekozen.
De kamado aan en hop, de rib er op. Door wat rookhout wat ik nog over had een whiskey rookje erbij. Ik heb de andere helft van de verpakking terug in de vriezer gelegd om daar een andere keer een ander smaakje mee te proberen.
Ik heb alleen helaas geen foto van de binnenkant van de rib, na 6 uur in de weer te zijn geweest hadden we zo'n honger dat we de rib sneller op hadden dan dat lucky luke kan schieten.