Goedemiddag allemaal,
Ik ben Wilbert en kom uit Didam.
Zo'n 12 jaar terug begonnen op een Weber 47 cm
en meteen fan van het indirecte BBQ-en.
Vorig jaar een 57 cm gekregen (meer ruimte).
Door de corona, meer vrije tijd afgelopen bbq seizoen en tijd genomen voor het low en slow.
Damn wat lekker !!!!
Zo lekker dat er een paar maanden terug ook een kamado bij gekomen is.
Ik hoop hier nog veel lekker ideeën, tips en tricks op te doen.
Met vriendelijke rookpluim,
Wilbert
Ik ben Wilbert en kom uit Didam.
Zo'n 12 jaar terug begonnen op een Weber 47 cm
en meteen fan van het indirecte BBQ-en.
Vorig jaar een 57 cm gekregen (meer ruimte).
Door de corona, meer vrije tijd afgelopen bbq seizoen en tijd genomen voor het low en slow.
Damn wat lekker !!!!
Zo lekker dat er een paar maanden terug ook een kamado bij gekomen is.
Ik hoop hier nog veel lekker ideeën, tips en tricks op te doen.
Met vriendelijke rookpluim,
Wilbert