- Berichten
- 27
Beste BBQ genoten,
Vanavond 'ns iets heel anders gemaakt - Te weten D?ner Kebab van 700 gram Lamsbout!
De lamsbout eerst laten marineren in:
50 ml vers geperst citroensap
50 ml zonnebloemolie
3 gekneusde tenen knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
halve theelepel gedroogde munt
versgemalen peper
1 theelepel zout.
Lamsbout in de marinade
Lamsbout indirect op de kamado onder controle van de Heatermeter van noskos = met dank!!!
Daar gaat ie dan - Begint al heerlijk te ruiken hier buiten(zelfs binnen!)!
Tot 70 graden indirect en daarna og even een sear!
15 minten laten rusten in alufolie
Opgediend met kort geroosterd Turks brood ingesmeerd met hummus)(flappen mag ook), verse sla/tomatenschijfjes en rode ui ringen, chilisaus en zelf gemaake knoflooksaus!
Zout mocht wat meer, maar was wel weer heerlijk!
Nu maar wachten op een schaapje!!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vanavond 'ns iets heel anders gemaakt - Te weten D?ner Kebab van 700 gram Lamsbout!
De lamsbout eerst laten marineren in:
50 ml vers geperst citroensap
50 ml zonnebloemolie
3 gekneusde tenen knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
halve theelepel gedroogde munt
versgemalen peper
1 theelepel zout.

Lamsbout in de marinade

Lamsbout indirect op de kamado onder controle van de Heatermeter van noskos = met dank!!!

Daar gaat ie dan - Begint al heerlijk te ruiken hier buiten(zelfs binnen!)!

Tot 70 graden indirect en daarna og even een sear!

15 minten laten rusten in alufolie

Opgediend met kort geroosterd Turks brood ingesmeerd met hummus)(flappen mag ook), verse sla/tomatenschijfjes en rode ui ringen, chilisaus en zelf gemaake knoflooksaus!

Zout mocht wat meer, maar was wel weer heerlijk!
Nu maar wachten op een schaapje!!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk