- Berichten
- 3.084
Mede worstenmakers,
Nadat ik wat worsten heb gemaakt, heb ik ze natuurlijk aan m'n vader gegeven om te proeven.
Hij vond het tot nu toe allemaal top, en liet een keer vallen dat hij hoopt dat ik een keertje Duitse currywurst maak, want dat is echt zijn lievelings..
Zaterdag is hij jarig dus ik heb via Dryrub de sausguru "currywurst soße" en "currywurst dust" laten komen en die wil ik complimenteren met zelfgemaakte worst..
Het punt is, alle recepten die ik vind, is met braadworsten en het enige recept wat ik daarvoor heb is de verse basis worst uit de worstenbijbel. Is dit wel een goede worst om te gebruiken? Moet ik nog qua ingrediënten misschien iets anders gebruiken?
Nadat ik wat worsten heb gemaakt, heb ik ze natuurlijk aan m'n vader gegeven om te proeven.
Hij vond het tot nu toe allemaal top, en liet een keer vallen dat hij hoopt dat ik een keertje Duitse currywurst maak, want dat is echt zijn lievelings..
Zaterdag is hij jarig dus ik heb via Dryrub de sausguru "currywurst soße" en "currywurst dust" laten komen en die wil ik complimenteren met zelfgemaakte worst..
Het punt is, alle recepten die ik vind, is met braadworsten en het enige recept wat ik daarvoor heb is de verse basis worst uit de worstenbijbel. Is dit wel een goede worst om te gebruiken? Moet ik nog qua ingrediënten misschien iets anders gebruiken?