Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Kijk dat is nog eens een man met liefde en toewijding die houd van het vak en zijn eigen gemaakte produkt.
Het lijkt wel of je in Nederland niet de echte Bacon kan kopen heb al wat slagers gehad
en als ik dacht dat is hem was het veel te zout dus zelf maken is de enigge oplossing.
Wow! cool filmpje. Ik kom het nu pas toevallig tegen. Erg grappig dat die kerel verteld over jonge sla overgieten met heet spekvet. mijn oma maakte dat altijd, later mijn ouders ook. En ik maak het nu zelf zeer regelmatig. Wij noemen het altijd schroeisla. het ziet er niet uit, maar het is nu nog altijd mijn lievelings eten.
spekblokjes uitbakken (niet te zuinig met het spek), paar hardgekookte eieren, flinke berg sla, papje van maisena en wat azijn. Alles door elkaar mengen en dan het hete spekvet er over. lekker aardappeltje erbij..... mjam!
Ontzettend leuk filmpje en mooi om te zien dat hij stug volhoudt met het produceren van
mooie producten. De "ramps" ziet er uit als daslook, het is een groente dat een knoflook
achtige smaak heeft, en dat moet erg lekker zijn met spek.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.