De kleinste van de worsten heeft na iets meer dan twee weken al 33% aan gewicht verloren dus
het was tijd om het open te snijden. Het meeste gewicht verloor de worst tijdens de koudrook sessies
en daarna ging het gestaag. Luchtvochtigheid was denk ik gemiddeld rond de 72.
Ik had wat van het ruggevet met een mes grof gesneden. Dat zie je aan de buitenkant, maar ook
aan de binnenkant. Dat zou ik nu anders doen, ik heb inmiddels ook een 6mm scherm weten te bemachtigen
dus die gebruik ik de volgende keer.
De smaak is overigens lekker: je proeft eigenlijk alle ingredi?nten en de rook. Ik zou het niet langer roken
dan ik het nu gedaan heb. Dus twee csg sessies zijn wat mij betreft voldoende, anders vrees ik dat de rooksmaak
te dominant wordt.
het was tijd om het open te snijden. Het meeste gewicht verloor de worst tijdens de koudrook sessies
en daarna ging het gestaag. Luchtvochtigheid was denk ik gemiddeld rond de 72.
Ik had wat van het ruggevet met een mes grof gesneden. Dat zie je aan de buitenkant, maar ook
aan de binnenkant. Dat zou ik nu anders doen, ik heb inmiddels ook een 6mm scherm weten te bemachtigen
dus die gebruik ik de volgende keer.
De smaak is overigens lekker: je proeft eigenlijk alle ingredi?nten en de rook. Ik zou het niet langer roken
dan ik het nu gedaan heb. Dus twee csg sessies zijn wat mij betreft voldoende, anders vrees ik dat de rooksmaak
te dominant wordt.