ik had jullie beloofd om vandaag het recept van de Crispy BBQ Chicken Fingers te posten.
benodigdheden:
1 kg kipfilet
2 cups karnemelk
1/4 cup bbq saus
2 cups broodkruimels (panko)
1/4 cup witte bloem
2 ts bbq rub
1 ts zee zout
1 ts knoflookpoeder
recept:
mix de karnemelk en de bbq saus door elkaar en doe hier de in reepjes gesneden kipfilet in en roer goed door elkaar.
Laat dit minstens 2 uur marineren, maar 24 uur versterkt de smaak ten goede.
verhit de bbq naar 175 gr C.
mix de broodkruim, de bloem, de bbq rub het zout en de knoflookpoeder door elkaar.
haal de stukjes kipfilet door het droge mengsel heen
en gril ze indirect op de bbq voor 15 minuten en draai ze dan om en gril nog 15 minuten.
serveer ze met een klein schaaltje bbq saus
is een prima hapje voor bij de borrel.
bedankt voor het kijken en een goede borrel

benodigdheden:
1 kg kipfilet
2 cups karnemelk
1/4 cup bbq saus
2 cups broodkruimels (panko)
1/4 cup witte bloem
2 ts bbq rub
1 ts zee zout
1 ts knoflookpoeder
recept:
mix de karnemelk en de bbq saus door elkaar en doe hier de in reepjes gesneden kipfilet in en roer goed door elkaar.



Laat dit minstens 2 uur marineren, maar 24 uur versterkt de smaak ten goede.
verhit de bbq naar 175 gr C.
mix de broodkruim, de bloem, de bbq rub het zout en de knoflookpoeder door elkaar.

haal de stukjes kipfilet door het droge mengsel heen

en gril ze indirect op de bbq voor 15 minuten en draai ze dan om en gril nog 15 minuten.
serveer ze met een klein schaaltje bbq saus
is een prima hapje voor bij de borrel.

bedankt voor het kijken en een goede borrel
