- Berichten
- 2.746
Het volgende recept uit het boek Dutch oven is eigenlijk bolcourgette maar die kon ik niet meer vinden dat maar gewone courgette gebruikt.
Zalmzijde bij hanos gehaald en een stuk van ongeveer 200 gr afgesneden.
Dit heel fijn gesneden in een beker gedaan met een teentje knoflook,kerriepoeder,paprikapoeder,pezo,en wat slagroom dit gepureerd met de staafmixer.
De courgette door de helft gesneden klein plakje aan de onderkant afgesneden zodat hij mooi blijft liggen.
Van de bovenkant een plakje afgesneden en uitgehold en deze gevuld met de zalmfarce.
Dan witte wijn een teentje knoflook en 2 laurier blaadjes in de Do
Daarin de courgette leggen deksel erop daar een paar briketten op had nu de do op een joystove gezet.
De courgette die ik over had samen met wat champignons ,spekjes bakken klein beetje slagroom erbij voor de saus (dit binnen gedaan)
Wat pasta gemaakt
Na ongeveer 50 min. was de courgette met de zalm klaar.
Bord weer even opmaken en eten.
Was erg lekker voor herhaling vatbaar smaakte prima met elkaar.
Maar foto’s zeggen meer.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Zalmzijde bij hanos gehaald en een stuk van ongeveer 200 gr afgesneden.
Dit heel fijn gesneden in een beker gedaan met een teentje knoflook,kerriepoeder,paprikapoeder,pezo,en wat slagroom dit gepureerd met de staafmixer.
De courgette door de helft gesneden klein plakje aan de onderkant afgesneden zodat hij mooi blijft liggen.
Van de bovenkant een plakje afgesneden en uitgehold en deze gevuld met de zalmfarce.
Dan witte wijn een teentje knoflook en 2 laurier blaadjes in de Do
Daarin de courgette leggen deksel erop daar een paar briketten op had nu de do op een joystove gezet.
De courgette die ik over had samen met wat champignons ,spekjes bakken klein beetje slagroom erbij voor de saus (dit binnen gedaan)
Wat pasta gemaakt
Na ongeveer 50 min. was de courgette met de zalm klaar.
Bord weer even opmaken en eten.
Was erg lekker voor herhaling vatbaar smaakte prima met elkaar.
Maar foto’s zeggen meer.









Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro