Mark89
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Naar aanleiding van de ribben die @Nosmo laatst heeft geplaatst was ik verkocht.
Afgelopen weekend lekker stukje procureur 2,2 kg uit de vriezer gehaald om dit is te testen.
Eerst de procureur in gelijkmatige stukken gesneden en deze met mosterd ingesmeerd.
Daarna in de rub en een paar uurtjes laten roken op de bbq.
Bij 75 graden in een bad van bbq saus en appelsap.
Helaas geen foto op het bord meer gemaakt. Door m’n enthousiasten vrienden helaas vergeten
Afgelopen weekend lekker stukje procureur 2,2 kg uit de vriezer gehaald om dit is te testen.
Eerst de procureur in gelijkmatige stukken gesneden en deze met mosterd ingesmeerd.
Daarna in de rub en een paar uurtjes laten roken op de bbq.
Bij 75 graden in een bad van bbq saus en appelsap.
Helaas geen foto op het bord meer gemaakt. Door m’n enthousiasten vrienden helaas vergeten
