BasBQ
Beef en Steak

Cote de bouef

 

borretje

Vuurmaker
Berichten
65
Goedemorgen, ik heb hier een cote de bouef van ongeveer 1600 gr liggen, heeft iemand nog tips voor de bereiding? Op de primo oval  xl.
Bedankt!  Groeten John
 
Peper en zout, low & slow tot max 45 graden en dan affikken tot hij super krokant is, dan 10 minuten rusten en dan.... eet smakelijk!
 
low and slow dus,klinkt goed!
Ga dit vanmiddag proberen,op welke temperatuur?

Groeten John
 
Low en slow is 110-120C

Daarna alle schuiven open zodat de Q goed heet wordt zeg 250-300C of nog warmer.
 
frits +1!
 
Fons & Fritz +1

Wordt dan een heerlijk stuk vlees..
Ben benieuwd naar het resultaat.
Eet smakelijk alvast!
 
Gisteren aan de slag en voor de eerste keer met de primo!













Ik vond de primo super in gebruik,temperatuur top te regelen zelfs makkelijker als bij mijn BGE, heb hem zoals aanbevolen indirect toto 44 a 45 gr ,daarna op 300gr op de seargrate geschroeid,en hij was heerlijk!
Houtskool was om te proberen en was zeer goed,grote blokken en haast geen gruis en brand mooi rustig
 
prachtig en heerlijk resultaat
 
Mooi gedaan :)
 
Ja hoor, schuif maar door!!
 
Mooi stuk vlees.... en tja een Primo wat kan ik er nog meer aan toevoegen... :D 
 
Ik ben dus..... jaloers :( :-/
 
Mooie eerste run op de primo zo te zien!
 
Mooi resultaat, en een schitterende Primo
 
Terug
Bovenaan Onderaan