- Berichten
- 577
Vandaag ondanks de harde wind aan de slag gegaan met een angus cote de boeuf van 1kg.
Gister uit de vriezer gehaald en laten ontdooien in de koelkast.
Vervolgens een lekkere steak rub toegevoegd en een paar uur in laten trekken.
Later de classic 3 klaargemaakt voor een deel indirect en deel direct.
Eerst indirect op 120 graden laten garen tot 46 graden.
Toen deze bereikt was even eraf gehaald en de bbq opgestookt om af te grillen op het gietijzer.
Toen de kern 52 graden was de cote de boeuf 10 minuten laten rusten en groene asperges op het rooster
Heel blij met het eindresultaat.
Garing was top.
Enkele asperges net iets te door, maar de meesten waren heerlijk.
Gister uit de vriezer gehaald en laten ontdooien in de koelkast.
Vervolgens een lekkere steak rub toegevoegd en een paar uur in laten trekken.
Later de classic 3 klaargemaakt voor een deel indirect en deel direct.
Eerst indirect op 120 graden laten garen tot 46 graden.
Toen deze bereikt was even eraf gehaald en de bbq opgestookt om af te grillen op het gietijzer.
Toen de kern 52 graden was de cote de boeuf 10 minuten laten rusten en groene asperges op het rooster
Heel blij met het eindresultaat.
Garing was top.
Enkele asperges net iets te door, maar de meesten waren heerlijk.
Laatst bewerkt: