- Berichten
- 216
Vanavond ga ik voor het eerste deze twee mooie stukken klaar maken.
De Cote de Boeuf is 1250 gram en de Picanha is 900 gram. Ga het klaar maken voor 5 personen, moet toch genoeg zijn inclusief bijgerechten?
Toch even checken met de kenners.
Begin met beide stukken indirect tot 45 graden, direct grillen tot 48 graden en dan in aluminiumfolie tot 52 graden, zo is het toch perfect?
Qua rub alleen wat grofzeezout en peper. Zal zeker foto's posten vanavond/morgen ochtend. Het vlees wordt nu ontdooid in de koelkast.
De Cote de Boeuf is 1250 gram en de Picanha is 900 gram. Ga het klaar maken voor 5 personen, moet toch genoeg zijn inclusief bijgerechten?
Toch even checken met de kenners.
Begin met beide stukken indirect tot 45 graden, direct grillen tot 48 graden en dan in aluminiumfolie tot 52 graden, zo is het toch perfect?
Qua rub alleen wat grofzeezout en peper. Zal zeker foto's posten vanavond/morgen ochtend. Het vlees wordt nu ontdooid in de koelkast.