- Berichten
- 1.649
Coquilles met Pernod en spek. Een hemelse combinatie
Ooit in de uitverkoop een dikke Weber Cedarhouten plank gekocht. Plank voorzien van wat "gaatjes" en die ma het opwarmen van de plank weer gevuld met paar druppels Pernod. Coquilles ingesneden en met ingesneden kant op de plank gelegd. Indirect even verwarmd en daarna kort gebakken. Eerder op de dag al rondjes van ontbijtspek gemaakt. Een heerlijke combi. Daarna op de huid gebakken kabeljauw gegeten met een mousse van doperwten, avocado en munt. Ook meer dan lekker.
Prima Paas voorgerecht
Eerst klussen dan q-en
Coquilles ingesneden
Heerlijke aroma's
Snel bakken
Krokant jasje
Kabeljauw met doperwten, avocado, munt mousse en was uitgebakken spek
Ooit in de uitverkoop een dikke Weber Cedarhouten plank gekocht. Plank voorzien van wat "gaatjes" en die ma het opwarmen van de plank weer gevuld met paar druppels Pernod. Coquilles ingesneden en met ingesneden kant op de plank gelegd. Indirect even verwarmd en daarna kort gebakken. Eerder op de dag al rondjes van ontbijtspek gemaakt. Een heerlijke combi. Daarna op de huid gebakken kabeljauw gegeten met een mousse van doperwten, avocado en munt. Ook meer dan lekker.

Prima Paas voorgerecht

Eerst klussen dan q-en

Coquilles ingesneden

Heerlijke aroma's

Snel bakken

Krokant jasje

Kabeljauw met doperwten, avocado, munt mousse en was uitgebakken spek